tiistai 10. tammikuuta 2012

Kurkistus menneeseen

Mennyt vuosi oli monelta osin aika vaikea, mutta hyviäkin hetkiä se sisälsi paljon. Yksi ylitse muiden oli Irwinin saapuminen taloon. Viime kesä oli meidän ensimmäinen kesä tässä talossa. Oli erittäin mielenkiintoista seurailla mitä maasta nousee, varsinkin kun edellisenä syksynä koko piha käännettiin ylösalaisin salaojituksen yhteydessä. Viime kesänä oli tarkoitus rakentaa etupihalle terassi, mutta kauan kaivatun Broholmer-pentueen syntymä muutti terassibudjetin koiranpentu rahastoksi.
Viime talvi oli aika haastava vanhassa talossa, ja puita kului paljon. Luntakin oli niin paljon, ettei oikein tiennyt mihin sitä työntäisi. Tätä joulua sai sitten taas viettää mustan maan merkeissä.
Tervetuloa uusi vuosi ja uudet kujeet. Paljon on suunnitteilla, ja päivittelen meidän pienempiä ja suurempia projekteja sitä mukaa kun niitä syntyy.Ensi viikolla pitäisikin aloittaa eteisen "muutosta" eli pientä fiksaamista, ja järjestelyä. Mutta siitä lisää sitten myöhemmin. Kokosin pieniä hetkiä vuoden 2011 varrelta, joten tässä pieni kurkistus menneen vuoden muistoihin.


Jäätävää

Lumen saartamana


Irwin & naapurin setterit
Kieloja pyöräreitin varrelta"Terassi"
RAKASTAN Pioneja

Kurjenmiekat saunan seinustalla ihastuttavat       
Syreenien huumaa

Uskolliset Pelargoniat
Grillattua siiderikanaa mökillä
Irwin hullaantui puolukoihin
Puolukka-kinuskikakku J:n synttäreille
Itsenäisyyspäivänä
Vaaleanpunaista rakastavalle naapurille


Siinäpä aikamoinen kuvapläjäys. Ihanaa alkanutta vuotta!!1 kommentti:

  1. Onpas sinulla paljon ihania ja kauniita muistoesineitä mummosta <3
    Minulla ei ole yhtään, mutta toki rakkaat muistot ovat sitäkin paremmin säilössä.

    VastaaPoista