lauantai 9. helmikuuta 2013

Rentoa menoa

Mikä siinä on, että olen kuin zombie aina nämä talven kuukaudet. Mikään ei vaan sytytä. Onneksi on sentään päivät vähän pidentyneet, joten jospa se energiataso jossain vaiheessa palautuisi normaalille tasolle. Meillä on pitkästä aikaa J:n kanssa sellainen yhteinen vapaa viikonoppu, että me ei olla suunniteltu mitään menoja, vaan saadaan kerrankin olla kotona ihan rauhassa. Se tuntuu todella luxukselta. Ensi viikon olenkin kokonaan työreissussa, joten tämä tekee kyllä ihan hyvää.

Huomenna ajattelin leipoa pullia ensi viikon laskiaisriehaa varten, ja muutenkin herkutellaan vähän viikonlopun kunniaksi. Illalla tehdään uuniperunoita, katkaraputahnan kera ja siihen päälle jotain makeaa.
Siispä tein erästä jälkiruokaa, joka on ehdottomasti yksi minun suosikeista. Siitä on jo useita vuosia kun tein tätä ensimmäisen kerran, mutta aina se vaan toimii. Niin helppo ja nopea, eikä mikään kaloripommi, joten voi ihan hyvällä omallatunnolla nauttia. Resepti on alkujaan Pirkan arkistoista, ja sen löydät täältä.Hyvää alkanutta helmikuuta! 
Nyt lupaan ryhdistäytyä ja alkaa päivittämään blogia tavalliseen tahtiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti