lauantai 16. helmikuuta 2013

Laskiaisrieha

Aivan, hieman myöhässä, mutta tänään sitä vietettiin rakkaiden ystävien ja heidän lapsiensa kera. Tarkemmin sanottuna oli koolle kerääntynyt 10 aikuista ja 11 lasta, joten hulinaa riitti.  Päivä aloitettiin perinteisesti pulkkamäessä. Paljon naurua (plus muutama kyynel liian kovien vauhtien seurauksena) ja märät vaatteet kertoivat siitä että hauskaa oli. Parin tunnin laskemisen jälkeen suunnttiin Markkulaa kohti, jossa odotti lämmin hernesoppa ja aamulla leivotut sämpylät. Lapset jaksoivat leikkiä koko päivä keskenään ilman yhtäkään kärhämää. Ja aina on mukava saada koolle paljon ystäviä kerralla. Oli kerassaan ihana päivä!

Ilman laskiaispullaa ei laskiaista voi viettää. Lisäksi tein rocky road-paloja jotta kaikille saataisiin varmasti makeaa mahan täydeltä. 


Mantelimassa vai hillo. Itse liputan mantelimassan puolesta, mutta molempia oli tarjolla.


Takuuvarma hitti. Ihanan makean suolaiset palat ovat petollisen hyviä.
Suklaan seassa uiskentelee suolapähkinöitä, rusinoita ja vaahtokarkkeja.Ensi postauksessa voisin taas hieman raottaa jotakin ovea Markkulassa. 
 Hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. On teillä ollut iso kööri koossa!! Laskiaispullat ehdottomasti hillolla ;) Rocky road on kyllä todella petollista, kaloreita ihan miiiieletön määrä, mutta eihän niitä pidäkään siinä kohtaa laskea ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ihan liikaa kaloreita, mutta aina niitä ei jaksa laskea. Onneksi voi pistää vahingon kiertämään ja syöttää yli jääneet herkut työkavereille :)

      Poista