lauantai 5. toukokuuta 2012

Vierashuone


Meidän vierashuone, joka on samalla J:n ja siskonpoikieni "peliluola". Tämä on huone joka ei ole ikinä valmistunut. Se on aina vaiheessa. Kun muutettiin, niin huoneeseen laitettiin itämaistyyliset mustan lipaston, ja arkun. Hausin niistä kuitenkin eroon, koska mielestäni ne eivät sopineet tänne ja uusia kalusteita ei ole vielä löytynyt tilalle. Huone on sen verran pieni, ettei kovin suuria kalusteita voi edes hankkia. Haluaisin löytää jonkun vanhan puunvärisen kaapin tai vitriinin, jonne saisi pyyhkeet ja liinavaatteet. Kaappitilaa meillä on nimittäin aivan liian vähän. Sopivaa ei ole vielä sattunut kohdalle.
Sohvasänky on ostettu töistä. Se toimii varavuoteena loistavasti, ja siinä ollaan itsekkin nukuttu. J:n mielestä siinä ei ole hyvä pelata, mutta se jää kyllä toissijaiseksi  :)
Lamppu on jälleen roskiskohtalolta pelastettu. Runko vaati tuunausta, mutta muuten toimii.

Lipasto on mummoni peruja. Ei mikään arvokaluste; paitsi minulle. Ajattelin kyllä maalata sen. Väriä en ole vielä päättänyt. Todennäköisesti valkoinen, mutta olen odottanut että sattuu kohdalle oikeat vetimet, joista saisin inspiraation. Pelargoneille tein ikkunan eteen väliaikaisen virityksen. Olen myös miettinyt ikkunalautojen laittamaista, mutta tänä keväänä mennään tällä.

 
Huoneesta menee entinen ovi makuuhuoneeseen. Se jää tällä hetkellä kaapiston taakse piiloon makkarin puolella. Toinen ovi vie vintille. Tälle seinustalle olen juuri etsinyt sitä sopivaa kaappia. Ei ole helppoa!

Sateesta huolimatta mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Tuollahan näyttää jo tässä vaiheessa hyvältä! Souva sopii tyylillisesti juuri tuonne. Ja kaappi on todellakin löytänyt paikkansa, paitsi se kaappi vaan puuttuu, hyvää metsästysonnea!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, jospa se joskus sattuu kohdalle kun sitä vähiten odottaa.

    VastaaPoista
  3. Blogissani on sinulle tunnustus, käyhän kurkkaamassa!

    VastaaPoista