perjantai 10. helmikuuta 2012

Kevät lähestyy


Aurinko paistaa taas ihanasti ja herättää kaiken eloon. Kotiin on nyt ihana ostaa leikkokukkia. Ne piristävät mieltä aina yhtä paljon. Ne pitävät mieltä yllä niin pitkään, kunnes tulee taas aika istuttaa kevään taimet. Sitten pääsee jännittämään mitkä saa pysymään elossa niin kauan, kunnes ne saa pihalle kasvamaan. Ja menestyykö ne sitten siellä.

Tällä hetkellä valo on vaan niin raakaa. Se näyttää kaikki epäkohdatkin niin paljastavassa valossa. Asiaa ei tietysti helpota se että on erittäin tumma laminaattilattia ja valtava vaaleakarvainen koira, jolla on karvanlähtöaika.


Niitä karvoja on kaikkialla.... ja ei auta vaikka imuroi tai lakaisee päivittäin. Se ajaa minut hulluuden partaalle, hieman siisteysfriikki kun oon. Edellisillä asukkailla ei ollut lemmikkejä. Sen kyllä huomaa lattian materiaalivalinnasta. Niin kaunis kun se onkin, niin on se vaan niin epäkäytännöllinen. Mutta niin hyvässä kunnossa, että joudun sen kanssa nyt elämään.

Ensi viikolla onkin ystävänpäivä. Sattuu vaan olemaan normaalia pidempi työpäivä, joten juhlinta jäänee aika vähälle. Ehkä rakkaalle jotain pientä ja kivaa keksii kuitenkin :)

1 kommentti:

  1. Ihana Irwin ja ihana karvakasa :D
    Ja juhlitaan lauantaina ystävänpäivätkin samalla ;)

    VastaaPoista