keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Penkki


Tein taas kirpparilöydön. Löysin sopivan kokoisen penkin saunan ikkunan alle, koska jostain selittämättömästä syystä olemme molemmat J:n kanssa sellaista siihen kaivattu. Epäilen vahvasti ettei siinä kukaan tule istumaan, koska jos ottaa muutaman askeleen pääsee löylyistä pöydän ääreen terassille jäähyttelemään. Mutta siinä se nyt on, ja sopii mielestäni oikein mukavasti. 
Paitsi... Tuo laudoituksen ällön kellertevä väri minua häiritsee. Nyt mietinkin että maalaanko ne mustiksi kuten penkin runko, vai koko penkin valkoiseksi, vai laudat kuluneen harmaiksi vai, vai, vai???
No täytynee vähän aikaa tuota sulatella. 


Huomasin myös mukavan yllätyksen päivänliljan takana. Siellä oleva unikko alkaa kukkimaan. Olen aikaisemminkin huomannut unikon lehtiä pitkin pihaa, mutta koskaan ne eivät ole kasvattaneet kukkavarsia. Nyt vaan jännäämään minkä värinen lie. Olisipa vaalea niin pääsisi kavereiden mukaan perennapenkkiin, jos taas punainen, niin täytynee katkoa siltä kukkavarret ennen siementen tekoa.


Omenapuu on ihanasti kukassa, mutta kaikki pölyttäjät ovat pakkasia piilossa. 
Saadaankohan omppua tänä vuonna laisinkaan?


Nyt odottelemaan sitä kesää takaisin!!

4 kommenttia:

 1. Saunan jälkeen on varmasti kiva vilvoitella tuossa penkillä ja nauttia vain olostaan teidän kauniissa pihapiirissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilenpä testattiin heti "jäähypenkkiä" ja kivahan siinä oli vilvoitella :)

   Poista
 2. Kiinnitin heti huomion tuohon penkin väriin...muistelin ettet oikein tuollaisesta sävystä välitä :) Mutta ihana löytö kuitenkin!
  - C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin tykkään penkin rungosta, ja koko on juuri sopiva. Alan päätyä siihen että todennäköisesti laudat saa jossain vaihessa mustan maalin ylleen :)

   Poista