maanantai 27. elokuuta 2012

Pientä säätöä

Meidän kodissa se menee niin, että minä sisustan ja säädän, ja J puuttuu asiaan jos homma menee överiksi. Itsekin yritän aina säilyttää jonkinlaisen tasapainon, joten jos naisellisia hömpötyksiä alkaa esintymään liikaa, on jossain tehtävä pieniä muutoksia. Kaikki lähti tässä tapauksessa kuitenkin matosta. Löysin niin söpön maton kirppikseltä, jota en voinut vastustaa. Hintakin oli vaivaiset 4 euroa, joten tein ostopäätöstä noin nanosekunnin.


Kokeilin mattoa aluksi vierashuoneeseen, mutta se olisi käynnistänyt lumipalloefektin, ja kaikki tekstiilit olisi mennyt uusiksi. Joten makkariin se löysi tiensä. Ja kas, sininen olikin ihan samaa sävyä kun meidän makkarin seinissä.


Samaan syssyyn toteutin pitkään päässä pyörineen idean. Minua on häirinnyt meidän sivutason epäsiisteys. Niinpä halusin saada osan katseilta piiloon. Ompelukoneella surautin alahyllyn eteen pienen verhon, ja lopputulos on mielestäni ihana.


Ja ennen...Ovensuuhun hankin ovistopparin, koska ovi ei pysynyt koskaan kunnolla auki. Onhan se vähän hassua toivotella vieraat tervetulleeksi omaan makkariin :) Mutta se oli niin nätti.


Ja koska makuuhuoneen ilme muuttui entisestään tyttömäisempään suuntaan, oli mielestäni kohtuullista laitta vierashuoneen ilme astetta maskuliinisempaan. Onhan se kuitenkin J:n valtakuntaa. 


2 kommenttia:

  1. Hieno lopputulos pienillä idiksillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan, aina ei suuria ponnisteluja, ja silti tuntuu kun olisi tehnyt suuremmankin sisustusurakan.

      Poista