torstai 19. heinäkuuta 2012

Hiljaiseloa

 
Blogittaminen on jäänyt harmillisesti vähemmälle, kun tuntuu ettei ole oikein ollut mitään järkevää päivittämisen arvoista asiaa. Kelit tehneet varmaankin tehtävänsä. Mutta en ala nyt valittamaan keleistä, koska tuntuu ettei mistään muusta enää kuulekkaan. LOMA alkaa nyt lauantaina, joten siitä aion nauttia keleistä riippumatta. Pihalla en ole viitsinyt tehdä juurikaan mitään, koska odotan että meillä alkaa loman lopulla terassin rakennusprojekti. Ensi kesälle jää siis kukkapenkkien teko terassin yhteyteen. 

Ruokaa tulee kuitenkin valmistettua tasaiseen tahtiin. Jakaisinkin teidän kanssa erään ohjeen jonka löysin kun kokeilin lyhyen ajan karppaamista. Nyt koko karppaus suoraan sanottuna ärsyttää, koska siitä on suoranaisesti tullut hysteria. Mutta jotain hyvää siitä hetkellisestä mielenhäiriöstä koitui, kun löysin tämän herkullisen kesäkurpitsavuoan ohjeen.


Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka



2 kesäkurpitsaa
400 g jauhelihaa
1 prk ranskankermaa
lihaliemikuutio
3 tomaattia
paprikajauhetta
pippuria
suolaa
juustoraastetta

Leikkaa kesäkurpitsa suikaleiksi. Laita suikaleet vuokaan, ja ripottele päälle suolaa. Paista jauheliha pannulla. Murskaa lihaliemikuutio joukkoon ja mausta makusi mukaan. Kun liha on kypsää, ota pannu liedeltä ja lisää ranskankerma. Lisää jauhelihaseos kesäkurpitsasuikaleiden joukkoon. Viipaloi tomaatti ja lisää vuoan pinnalle. Lisää lopuksi ohut kerros juustoraastetta. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30min.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti