maanantai 23. huhtikuuta 2012

Siivekkäitä ja nelijalkaisia


Mennyt viikonloppu oli todella mukava. Lähdettiin perjantaina Himokselle viettämään rakkaan ystävän polttareita, ja samana viikonloppuna piti sitten tietysti syntyä meidän pieni varsa. Missasin sitten sen mahtavan tapahtuman, mutta onneksi erittäin hyvästä syystä. Tulevan morsiammen polttareita vietettiin mehiläisteemalla. Siitä syystä että sulhasen suvulla on perinteitä mehiläisten kasvattamisesta. Pelkäsimme säätiedotusten vuoksi pahinta, mutta onneksi sääjumalat armahtivat meitä hieman. Morsiammella teetettiin jos minkälaisia tehtäviä, mutta yksi ikimuistoisimmista tehtävistä oli norsupallo, johon koko sakki osallistui. Eli norsupalloa pelataan kuten jalkapalloa, mutta pelivälineenä on jalkapallon sijaan jumppapallo. Meidän vuokraama hiekkakenttä muistutti ennemminkin perunapeltoa, ja minun piti tyylilleni uskollisena ottaa myös hieman lähempää kosketusta maapinnan kanssa. Tai ennemminkin mudan kanssa. Hauskaa oli kuitenkin. Olin lupautunut huolehtia ruokapuolesta, ja saatiinkin herkutella monenlaisia juttuja. Yhden esittelen teille kuitenkin tässä. Söpöt mehiläis muffinssit jotka tein etukäteen valmiiksi.

Muffinssien ohjeen otin osittain Kinuskikissalta, mutta Kick patukan sijasta käytin Fazerin salmiakki suklaata. Sopi myös mielestäni erittäin hyvin. Kuorrutteeksi tein sitruunaisen tomusokerikuorrutteen, koska se pysyy parempana kun leivokset piti tehdä etukäteen valmiiksi. Sen värjäsin elintarvikevärillä keltaiseksi. Koristeeksi sokerimassasta tehdyt pienet mehiläiset, jotka värjäsin ja maalasin pastavärillä. Olivat kyllä menestys.


Kävin äsken ihastelemassa meidän isälle syntynyttä pientä tamma varsaa. Oli kyllä niin rohkea tyttönen. Ja kaunis kuin mikä. Muistutti kyllä enemmän isäänsä kuin emäänsä. Isä on Kemppitallin Choco Chip Hanover.
Tyttösestä täytynee tehdä ihan oma postaus, kun lähden viikonloppuna käymään tallilla uudemman kerran. Jospa hän pääsisi silloin jo hieman ulkoilemaankin, niin saisi otettua muutaman kuvankin.  


4 kommenttia:

  1. Saas sit nähdä törmäilläänkö siellä, kun me ollaan kans tulossa varsaa ihailemaan lauantaina :)

    VastaaPoista
  2. Heips. On ihana löytää aina uusia kauniita blogeja. Mahtavan näköisiä muffinsseja olet tehnyt. Tulen seurailemaan uudellenkiin bloggailujasi :)

    VastaaPoista
  3. Hei Sanna, kiva kun löysit tänne. Ja lämpimästi tervetuloa!

    VastaaPoista