torstai 12. huhtikuuta 2012

Mh 1


Seuraavaksi pieni piipahdus meidän makuuhuoneen puolelta. Ovessa on aikaisemminkin esittelemäni mummon virkkaama kaitaliina. Niitä oli sopivasti kaksi, molempiin yläkerran oviin, joihin ne olivat kuin tehty.


Pidän sinisestä seinästä yllättävän paljon. Muuttaessamme tänne, oli minulla toiveena saada makuuhuoneeseen jokin rauhallinen sävy. Mietin pitkään maitokahvin sävyä, mutta se tuntui liiankin turvalliselta. Vanha sininen sopii mielestäni myös talon luonteeseen paremmin. Ajattelin että maalaan sen varmaankin pian, koska kyllästyisin sävyyn, mutta vielä siitä ei ole ainakaan ollut merkkejä.
Sängyn J pelasti meidän työpaikan roskalavalta. Se siirtyi meidän edellisestä asunnosta mukana, ja onkin niitä harvoja kalusteita jotka sai jäädä. Siihen löysin Ikeasta sopivat yöpöydät.


 Kivan koristeikkunan löysin edullisesti Kärkkäiseltä, ollessani Ylivieskassa työmatkalla. Pakkohan se oli ostaa. Olen aika pihi sisustaja. En tykkää käyttää suuria rahasummia tavaroihin, vaan yritän löytää niitä edullisesti, tai mitä parasta, ilmaiseksi. Joskus saisi kyllä jonkin tavaran helpomalla vaivalla, kun viitsisi vähän maksaa, mutta pidän siitä haasteesta että saa jonkin vanhan tavaran sopimaan muuhun sisustukseen.
Tein jonkin aikaa sitten mummon pitseistä taulun, mutta se oli turhan massiivinen. Suunnitelmissa onkin ommella niistä koristetyynyt, kunhan ehtisi kangaskauppaan.Tuoli on myös pelastettu kaatopaikka kuormasta. Siihen ei uskallakkaan istua, vaan se toimii ainostaaan vaatteiden laskupaikkana. Mielestäni se oli vaan liian nätti, joutuakseen kaatikselle. Olen miettinyt sen verhoilemista, mutta en ole vielä keksinyt miten selkänojan kankaan saisi vaihdettua, ilman että selkänoja menee rikki. Peilistä en pidä yhtään, mutta se on erittäin toimiva. Olenkin odottanut että bongaisin jostain kivemman näköisen, mutta joka olisi yhtä hyvä. Vielä ei ole osunut kohdalle. Tai on, mutta ei sellaista jonka olisin raaskinut hankkia.

Katsotaan sitten minkä huoneen valitsen seuraavaksi esittelyyn. Ehkäpä vierashuoneen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti