torstai 3. huhtikuuta 2014

Päiväunipaikka


Meistä on kovaa vauhtia tulossa vanhojen huonekalujen sijoitusperhe. Puhuin aikoinani kälylleni että haluan keinutuolin kun vauva syntyy. Hän tarjosi omaa papaltaan perittyä tuolia, koska se ei heille mahtunut. Nyt pikkusiskoni vaihtoi järjestystä kodissaan, ja heidän ihana vanha puusohva ei oikein enää löytänyt paikkaa. Tarjouduimme heti huolehtimaan sohvavanhuksesta, varsinkin kun J on sitä moneen otteeseen heiltä yrittänyt meille saada. Mielestäni se on ihana. Nyt vaan puntaroin minkälaiset päälliset siihen tekisin. Alkuun heitin ruman keltaraitaisen päällisen päälle torkkupeiton ja pari tyynyä, mutta jokin pysyvämpi päällinen pitää kyllä laittaa. Varmaankin päällystän vanhan istuinpehmusteen ja hankin siihen sopivia tyynyjä.


6 kommenttia:

 1. Täydellinen päiväunipaikka!
  Minäkin haluaisin tuollaisen vanhan puusohvan, mutta harmikseni meille semmoista ei mahdu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meilläkin alkaa olla aika täyttä, mutta pitihän tuolle kaunokaiselle tehdä tilaa jostakin.

   Poista
 2. Onpa upea vanha puusohva!!! Olen itsekin aikanaan tuollaista metsästänyt. Kauan ja tuloksetta. Sitten asia unohtui ja kotikin vaihtui. Edelleen silti haikein mielin näitä katselen kun jossakin vastaan tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat. Itsekin kauan haaveillut, mutta en ole koskaan raaskinut sellaista hankkia. Nyt kävi onnenkantamoinen :)

   Poista
 3. Hienolta näyttää! Mulla on samanlainen, mutta tällä hetkellä sijoituksessa veljellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi aarre lisää sinun vanhojen huonekalujen kokoelmassas :)

   Poista