maanantai 14. huhtikuuta 2014

Dymo munat


Emme vietä kotona pääsiäistä, vaan lähdemme siskoni luokse pyhiksi. Sen vuoksi en panosta kauheasti pääsiäskoristeluun kotonamme. Olemme itse asiassa olleet hänen perheensä kanssa viettämässä pääsiäistä viimeiset 3 vuotta, joten koristelu on jäänyt kotona vähemmälle jo pidemmän aikaa. Aina kuitenkin jotain pientä tekee mieli laittaa. Keittiönpöytämme päällä olevalle tarjottimelle on helppo aina fiiliksen mukaan vaihdella koristeita, kukkia, kynttilöitä ja herkkuja. Nyt laitoin siihen pääsiäis aiheisia juttuja.Laitoin rairuohon kasvamaan sydämmenmuotoiseen kynttilänalustaan, ja kynttilöiden paikoille laitoin munat keikkumaan. Niihin kirjoitin yksinkertaisesti Dymolla tekstit. Pajunkissat on must-juttu pääsäisenä,
 ja värikkäät pienet suklaamunat ovat ikisuosikkeja.
Keskitytään siis meille olennaisempaan... Hyvään ruokaan!!


7 kommenttia:

 1. Täälläkin taidetaan vaan ihailla pääsiäistä ja sen koristeita muualla.. Johtuu varmaan taudistakin kun ei jaksa mitään laittaa ja kohtahan sitä lähtee jo pyhiksi muualle. Ihania pieniä munia olet tehnyt!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee. On varmasti rairuohokin kuivunut ja kuollut kun kotiin palaillaan, sen vuoksi ei mitään järisyttäviä juttuja jaksa väkertää. Joskus voi päästää itsensä vähän helpommalla :)
   Toivottavasti tauti hellittää, sillä pääsiäiseksi on luvattu mahtavia kelejä!

   Poista
 2. Tosi kivoja nuo munat! Ihana idea! Pitäisipä tehdä meillekin tällaisia! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kivoja munia!
  Pitäisi hankkia tuollainen dymo, sillä olisi helppo tuunata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä näppärä. Itsekin olen merkinnyt sillä mauste purkit ja pari muutakin juttua on suunnitelmissa. Clas Ohlsonilla on ainakin edullisesti myynnissä.

   Poista