tiistai 1. lokakuuta 2013

Pieni blogikuolemaKuten muutama (siitä pienestä ihanasta piiristä) joka blogiani seurailee on huomannut, en ole viime aikoina ollut kovin aktiivinen päivittämään Markkulan tapahtumia. Syitä siihen on varmasti monia.. Luulen että kevään jälkeinen pieni burnout vaati hieman aikaa tasoittuaakseen, ja myös kyllästyminen kökköön kameraan on vähentänyt kuivailu innokkuutta.

Mutta nyt ah niin ihana ja virkistävä syksy on saapunut, ja tunnen taas herääväni ihan uuteen aikaan. Minulla on hassu tapa aloittaa jotenkin uuden ajanjakson laskeminen syksystä, eikä vuodenvaihteesta, kuten pitäisi :)

Tässä vähän tunnelmakuvia pihalta. Olen jo viritellyt pari valosarjaa tuomaan valoa ja tunnelmaa, kun pihalla joudutaan koiran takia viettämään aikaa iltaisin myös aika paljon.
Hyvää alkanutta syksyä kaikille!

2 kommenttia:

 1. Kiva, kun olet takaisin! Vaikka taukoahan kannattaa pitää silloin, kun siltä tuntuu. Onneksi tämä on vapaaehtoista ja voi tehdä fiiliksen mukaan!
  Kauniita valoja pihallanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinhän se on. Sen päätöksen tein jo kun aloitin tämän harrastuksen, että jos ei huvita, niin mikään pakko ei ole, vaan tätä tehdään niin kauan kun se tuntuu hyvältä. Kiva nähdä että täällä ollaan kuitenkin vielä :)

   Poista