sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Matkamuistoja & muutakin


Tämä syksy on ollut kaikin puolin mukava. Oma energiataso on kesän jälkeen noussut. Töissä on meneillään parikin oikein mielenkiintoista projektia. Samalla on ehtinyt kotona ollessaan katsella omiakin seiniä "sillä silmällä" ja suunnitteilla on muutama pieni juttu.
Pari ihanaa reissua on tullut tehtyä. Syyskuussa olimme J:n perheen kanssa matkalla Barcelonassa, ja viime viikolla piipahdin työmatkalla Tallinnassa. Työkuvaan kuuluu niinkin ikävää tekemistä kun sisustusliikkeiden kiertämistä, joten niitä tuli koluttua jonkin verran. Silti matkaan tarttui ainostaan osto- ja myyntiliikkeestä ikivanha laatikko.

Olohuonetta pyöräytin pikkuisen yksi ilta, sillä minua on häirinnyt Irwinin valtava peti melkein keskellä kulkuaukkoa. Nyt se on huomattavasti paremmassa paikassa, josta karvatkaan eivät leviä ympäriinsä niin helposti. 


Eli avohylly ja koiran peti vaihtoivat paikkoja. Nyt pitäisi vaan kehitellä petiin jonkinlaisen päädyn, jotta tapetti ei tummu pedin kohdalta. Monenlaista on jo käynyt mielessä, joten saa nähdä mihin ratkaisuun lopulta päädyn. Töistä olen himoinnut jo pidempään tuota peuranpäätä, joten nyt sillekin aukeni paikka.


Rukousnauha on matkamuisto Barcelonasta. Sen ostin kojusta Sagrada Famìlian edustalta.

Tämä laatikko siis kulkeutui Tallinnasta mukanani. Se löysi kodin pöydältä ikkunan edestä. Jos elettäis vielä v entisiä aikoja, niin säilyttäisin varmaankin laatikossa kirjeitä ja kortteja.
Kuvittelenkin laatikon toimineen aikoinaan juuri siinä tehtävässä. 

Lopuksi muutama kuva aivan ihastuttavasta @Home liikkeestä Tallinnasta. 
Sieltä olisi löytynyt vaikka mitä, harmi että se paksumpi lompakko jäi kotiin :) 
Kuvat napsittu puhelimen kameralla, joten laatu on sen mukaista.Suosittelen piipahtamaan jos käytte Tallinnassa!

Sisustussalong @homeSkandi Sisustus OÜPärnu mnt. 139, 11317 Tallinn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti