perjantai 28. helmikuuta 2014

Vaaleanpunainen kupla


Täällä sitä ollaan nyt 3 viikkoa eletty elämää vaaleanpunaiset lasit silmillä. 
Pikkuneiti on kietonut kaikki pikkusormensa ympärille. Sukulaiset ja ystävät ovat käyneet kyläilemässä ja tuoneet tytölle kaikenlaista kaunista. Lämpimät kiitokset niistä! 

Eilen kylässä kävi kaksi ihanaa ystävää, ja taas kerran mukana oli niin ihania tuliaisia. 


Tein tarjolle Kinuskikissan makoisan kinuski- vadelmaihanuuden, joka on ehdoton suosikkini sivustolta kokeilemistani kakuista. Ei liian makea, vaan makea ja raikas sopivassa suhteessa. 
Reseptiin pääset tästä!




Nyt on kovasti suunnitteilla ristiäiset, ja kutsuja väsäilen aina kun pikkuneiti on unilla. Niistä enemmän myöhemmin. Vähän liikutaan nyt näissä vauva aiheisissa postauksissa, mutta niinhän se on että tällä hetkellä elämä pyörii aika pitkälti hänen pillinsä mukaan :)

6 kommenttia:

  1. Voihan nam! Tuota kakkua olisi kiva kokeilla! Varmasti herkkua!

    Ihanaa vauva-arkea teille♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja suosittelen kokeilemaan kakkua. On erittäin herkullista myös puolukan kanssa. Itse suosin ehkä jopa enemmän sitä versiota.

      Poista
  2. Onnea pienestä tylleröstä! Nautiskele, nuuskuttele, ihastele ja hypistele! Vauvat kasvavat liian nopeasti. Herkullisen näköinen kakku - Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin tuntuvat tekevän, kun tuntuu että jo 3 viikossa on kasvanut ja kehittynyt huimasti.

      Poista
  3. Vauvakupla on aikas ihana kupla ;) Musta tuntuu, että mä elän vieläkin kuplassa vaikka meidän neiti on jo 9 kuukautta! Herkullisen näköinen kakku! Itsekin teen lähes aina Kinuskikissan ohjeista, mutta tätä en olekaan vielä kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan. On erittäin herkullinen! Ja ei tämä kupla taida ihan heti täälläkään puhjeta :)

      Poista