perjantai 10. tammikuuta 2014

Uusia tuulia & DIY tauluTämä äitiysloman alkaminen ja kotona oleskelu on tällaiselle työholistille hieman vaarallista. Liikaa aikaa tuijotella kodin nurkkia, joka käy pian kukkaron nyöreille. Tätä uudistamisen halua ei helpota laisinkaan postilaatikkoon ilmestyvät kevään sisustusluettelot ja lehdet.
Sinänsä olen nyt helpottunut, koska olen vihdoin päässyt jyvälle siitä, mikä minua on ahdistanut medän sisustuksessa pitkän aikaa. Parin viime vuoden työreissailu on tehnyt sen, että punainen lanka on hävinnyt, ja on tullut vaan kerättyä nurkat täyteen kaikenlaista hetken huumassa. Tiesin jo kun aloin ihastumaan maalaisromanttiseen tyyliin, että se on pikasuhde, ja tulen siihen kyllästymään ennen pitkää. Vaikka sitä on vaan ripauksina siellä täällä, niin on alkanut ahdistamaan kaikki romuromantiikka ja koukerot. Nyt on aika taas keventää hieman ilmettä ja tyhjentää nurkkia. Vakaasti olen päättänyt, että uuden uuden elämäntilanteen vuoksi sisustukseen ei nyt tuhlata isoja summia, joten nyt vaaditaan sitten sitä kärsivällisyyttä (joka ei todellakaan ole vahvin piirteeni) ja aloitan myymällä turhaa rompetta kirpputoreilla. Kaapeista esiin sinne jemmattuja juttuja, ja valmista sitä mukaa kun nämä tuhat ja yksi ideaa saa toteutettua. Hiljaa hyvää tulee, ja ainahan voi tuunata.


Pahimpaan uudistuksen nälkään, väsäsin varastosta löytyneistä jämistä helpon DIY liitutaulun. Siihen käytin puulaatikon kantta & mustaa liitutaulimaalia. Simple as that!
Talon toisen asukkaan mielestä teksti on korni, mutta hänen ehdottamansa "Eat my shit", on ehkä keittiön seinällä liikaa, ja saattaa aiheuttaa huolta päivällisvieraiden joukossa :)Tässä muutama Pinterestistä napattu kuva, jotka toimivat tällä hetkellä innoituksen lähteenä.
Tässä vaan mietin mitä ihmettä voisin tehdä ankealle tummanruskealle laminaatille??


6 kommenttia:

 1. Minulla myös on sellainen tunne, että haluaisi jotain uudistusta kotiin. Mutta vielä en tiedä mitä haluan, ehkä vähän jotain väriä...
  Kiva liitutaulu! Ja turvallinen valinta tuo teksti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mietiskelen mikä väri olisi tämän kevään väripilkku. Kirkas vihreä tai keltainen houkuttelisi.

   Poista
 2. Peukku J:lle "Eat my shit"-ehdotuksesta! T: Jyskän parsijat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaankin piilottaa kaikki liidut, ettei ole yllätyksiä odottamassa joku kerta :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jep, liekkö huumorintajun puutetta omalta kohdalta, mutta diktaattorimaisella otteella jyräsin hänen ehdotuksensa :D

   Poista