maanantai 30. joulukuuta 2013

Paljastuksen aika!


Niinkuin aikaisemmassa postauksessa lupasin, tässä tulee nyt hieman kuvia uudistuneesta vierashuoneestamme. Vieraille ei ole enää tässä talossa omaa kammaria, kun huoneen valtaa helmikuun alussa pieni prinsessa. Tai niin tohtori ainakin väitti, joten saa nähdä pitääkö paikkansa, vai täytyykö osa huoneen sisustuksesta laittaa uusiksi :) Olen tämän takaportin jättänyt auki kaiken varalta, joten jos ennustus meni pieleen, voi osan tavaroista korvata helposti vähän poikamaisimmilla sävyillä

.

 Olen täysin ihastuksissani Kapp Ahlin Newbie lastenvaatemallistosta, josta tekisi mieli kantaa kaikki kotiin.  Sitä edustaa roosa neulehaalari, pipo ja tumput. Vanha naulakko on kirpputorilöytö, ja on alkuperäisessä maalissaan. NG hoitoalusta on tilattu Lekmeristä. 


Kotiin kantamani Eco Tweed malliston tapetti sai vihdoin arvoisensa paikan.
Lepotuoli sopi huoneeseen hyvin pienen kokonsa ja keveytensä vuoksi, se hankittiin Sotkasta, sieltä on myös matto. Pöytä siirtyi alakerrasta toimittamaan hoitotason virkaa, mutta se saa jäädä huoneeseen pysyvästi sen jälkeenkin. Seinätarran tilasin Cocoette nettikaupasta. Puputyyny on Ellokselta.


Pinnasänky on löytö anoppini enon navetasta. Se hiottiin ja maalattiin Tikkurilan Helmi kalustemaalilla, sävyllä Coconut. Saman maalin sai pintaansa myös mummoltani peritty pikkuinen lipasto. 
Vaatekaappi, verhot ja valaisin ovat Ikeasta. Pallovalosarjan löysin joulumarkkinoilta ja ovat Kuopiolaisen käsityöliikkeen valikoimista. Nimeä en saa nyt millään mieleeni. 


Pupu yövalo on Jyväskyläläisestä Pienikamari puodista. Se sulatti kerralla sydämmeni, ja sen myötä innostuin sisustamaan huoneen enemmänkin pupu aiheisilla tavaroilla. Olen ihastunut Belle & Boo piirroshahmojen ympärille rakennettuun tuoteperheeseen, joten siitä se ajatus varmaankin lähti.  


Mobilen ostin Tori.fin kautta ja sen löysin todellakin pilkkahintaan. Vaaleanpunaiset lakanat ovat Ikeasta ja samoin kaapista pilkahtavat vihreät lakanat, jotka saimme tuliaisina appivanhemmiltani. 
Virkatun peitteen ostin Barcelonassa ollessani Zara Home liikkeestä. 
Kaapin rumat vetimet vaihdoin posliinivetimiin, jotka löysin Sisustus satiinista. 


Seinällä oleva lokerikko on myös kirpparilöytö. Hemnes lipasto tarttui mukaan Ikeasta. 
Pienen pupu aiheisen posliinilautasen olen joskus pienenä ostanut mummolleni lahjaksi.
Huopikkaat ovat siskontyttöni vanhat, ja odottavat vielä sopivia nauhoja. 
Valkoiseen lasikantiseen rasiaan maalasin osion liitutaulumaalilla, ja siinä pysyvät tutit tallessa. 


Nyt huone vaan odottelee asukastaan. Ensisänky on meillä myös oman makuuhuoneen puolella, mutta mielestäni oli jotenkin mukava saada vauvalle omakin huone valmiiksi ennen syntymää. Ehkä sen vuoksi että itsellekin tulisi asia todellisemmaksi, ja onpahan kaikelle tavaralle paikka valmiina.


8 kommenttia:

  1. Voi sentään! Onnea hirmuisesti!! Itsekin tykkään tuosta newbie-mallistosta kovasti :) Suloiseksi olet huoneen laittanut <3 Tsemppiä loppuodotukseen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, ja kyllä tämän lopun voisi ottaa vaikka pikakelauksella, kun ei jaksaisi enää odottaa :)

      Poista
  2. Oi ihanaa! Onnea hirmuisesti! <3 Kaunis huone odottelee pientä neitiä :)

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea!
    Kauniiseen huoneeseen pikku prinsessa pääsee:)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanan näköiseksi olet huoneen loihtinut. En yhtään ihmettele, ettet meinaa malttaa enää odottaa asukin tulemista maailmaan :)
    -Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vielähän tuolta puuttuu lelut ja muuta mukavaa, mutta niitäkin tulee varmasti aikanaan.

      Poista