torstai 13. syyskuuta 2012

Portinpieli

Tai eihän meillä mitään porttia ole. Mutta pihan ajotien pieleen halusin taas lyhdyn kun illat pimenevät. Olen aikaisemmin vaihdellut kukkien ja lyhtyjen välillä, riippuen hieman vuodenajoista, mutta halusin saada molemmat. Niinpä tein heinäseipäästä lyhdylle tolpan, ja kukka sai siten jäädä paikoilleen. Nyt voi sitten kukka-asetelmia vaihdella vuodenaikojen mukaan, ja ihan valoisampaan aikaan, voi koukkuun ripustaa vaikka amppelin. 

Valoisalla


ja pimeän tullen.

Meillä alkaakin huomisen työpäivän jälkeen J:n kanssa reilun viikon mittainen "syysloma". Me ollaan nyt parina vuonna säästetty viikko kesälomasta syksylle, jolloin lähdetään mökille rentoutumaan. Kalastellaan ja käydään poimimassa puolukat talven varalle. Niihin tunnelmiin palailen siis viikon päästä. Siihen asti heippa!
3 kommenttia:

 1. Oi, miten kaunista!
  Hyvää ja rentouttavaa lomaa teille!

  VastaaPoista
 2. Hieno idea! Ja tuo pihlaja tuolla taustalla on kyllä aivan mahtava!! Miten ihmeessä J voi olla sitä mieltä että se pitäisi kaataa?!

  t. Isosiukku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän itsekin oikein kovasti. Ajattelin jos kokeilis miltä led-valolla toimiva "kynttilä" näyttäisi. Sen voisi sitten jättää palamaan töihin lähtiessä, niin olisi mukava tulla illalla kotiin, kun lyhdyssä palaa valo.

   Ja J rakastaa moottorisahalla heilumista yli kaiken, mutta onneksi se pysyy kuitenkin jotenkuten hallinassa :)

   Poista