sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Hellepäivänä


Tämä aamu alkaa sateisena, niin kuin suurin osa tämän kesän aamuista. Mutta eilinen päivä oli juuri sellainen kun kesälomapäivän kuuluukin. Heti aamusta oli jo mukavan lämmin, mutta iltapäivästä oli mittarissa jo lukema +26 varjon puolella. Oltiin eilinen ihan kotona vaan. Leputtelin hieman selkäparkaani, jonka sain mukavasti jumiin, kun käytiin J:n kanssa keräämässä mustikat talteen iskän takapihan metsiköstä. Eilinen aamu menikin niitä siivotessa. Sen verran jätin pakastamatta, että sain välipalaksi ihanan mustikkamaidon.



Iltapäivällä kuumuus tuntui jo sen verran nahassa, että pidin hetken tauon, ja keittelin raparpereista mehua. Siitä tuli aivan mahtavaa janojuomaa, joten taidan kyllä keitellä sitä lisää, koska raparperia on niin paljon.
Ohjeen nappasin Soul Kitchen -blogista, koska se tuntui vaivattomalta ja hyvältä, kuten olikin.



Kohta lähdenkin köröttelemään Tampereen suuntaan, tervehtimään ystävää. Sille reissulle jäänkin vähäksi aikaa ja J liittyy seuraan alkuviikosta. Tiistaina käydään siskon kanssa katsastamassa asuntomessut, ja keskiviikkona meillä onkin Red Hot Chili Peppersin keikka Ratinan stadionilla. Sitä odotan innolla. Toivottavasti kelit suosii. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti