keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kanapitat vuohenjuustolla


 Maukas iltapala, josta on pakko jakaa ohje, vaikkakin on niin yksinkertainen. Makua on sitten senkin edestä. Ohje on kuudelle, koska pakkauskoot sen mukaiset. En tykkää jättää pieniä nysiä juustoa, tai pitaleipiä kuivumaan. Jäljelle jäävistä leivistä saa vaikka maukkaat eväät seuraavalle päivälle.

- Euroshopper pitaleipä 6 pack (olen todennut tämän parhaaksi)
 - maustamatonta tuorejuustoa
- 3 kpl broilerinfilettä, ohuteleike. Marinoimaton!
- suolaa
- mustapippuria
- Salaattia (kartanon, jääsalaatti, frisee tms.)
- 2 isoa kypsää tomaattia
- pinjansiemeniä n. 3 rkl
- vuohenjuustoa 200g

Paahda pitaleivät leivänpaahtimessa ja halkaise ne. Jätä jäähtymään liinan alle jotteivät kuivu.
Paista broilerinfileet kypsiksi pannulla. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Siirrä jäähtymään.
Paahda pinjansiemeniä hieman pannulla. Voitele pitaleipä sisältä tuorejuustolla. Täytä leipä salaatilla ja tomaattiviipaleilla. Ripottele väliin pinjansiemet. Leikkaa broilerinfileet viipaleiksi ja lisää leivän sisälle.
Leikkaa vuohenjuusto 12 viipaleiksi. Paista viipaleita nopeasti kuumalla pannulla 2 erässä, jotteivät sula ja leviä liikaa. Lisää jokaisen leivän sisälle 2 viipaletta.

Enjoy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti